Inleiding

Casa Panzanellino, een volledig gerestaureerde Toscaanse boerderij, ligt midden in een landelijk eigen terrein van 3 hectare met veel olijfbomen en wijngaarden. Rondom het huis liggen diverse terrassen met prachtige uitzichten. Op een lager gelegen niveau bevindt zich een eigen parkeerplaats.

Casa Panzanellino is geheel gerenoveerd met zorg voor de authentieke details. Zo zijn de terracotta vloeren en houten plafondbalken volledig bewaard gebleven, evenals de originele pizza-oven en de open haard.

De keuken en sanitaire ruimte is zeer luxe uitgerust met alle moderne faciliteiten. Het geheel is smaakvol gemeubileerd in Toscaanse stijl.

Het beschikbare gedeelte is 150 m2, met 4 slaapkamers en 8 slaapplaatsen.

De moestuin zorgt steeds voor verse groenten en fruit en de campo (2ha) levert de eigen geperste olijfolie: "Casa Panzanellino Olio Extra Vergine di Oliva".

 

Op ongeveer 30 meter van het huis bevindt zich het fraai aangelegde zwembad (10 x 5 m) met ligstoelen/zonnebedden, grote parasols, loungebank en loungestoel en verlichting, en met uitzicht op het pittoreske dorp Montefioralle.

In de directe omgeving ligt een van de mooiste golfbanen van Italië, Ugolino, slechts 5 km onder Florence.

Ongekende schoonheid binnen handbereik: Casa Panzanellino ligt vlakbij prachtige steden zoals Florence, Siena, San Gimignano, Colle Val d'Elsa, Monteriggione, Montepulciano, Volterra en Castellina. In de twee plaatsen Panzano en Greve vindt u alle winkels die u nodig hebt.

De omgeving heeft een groot aantal goede tot zeer goede restaurants met prachtige uitzichten en/of terrassen. Dorpjes als Panzano, Montefioralle en Greve zijn zeer gezellig, met veel terrassen en eens per week een markt.

Bekende wandelroutes in de buurt leiden langs Casa Panzanellino.